fail to start detection | The UFO Detector | Forum

A A A
Avatar
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log In
Register | Lost password?
Advanced Search
Forum Scope




Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
fail to start detection
May 24, 2019
7:35 am
Avatar
kregg
Member
Members
Level 0
Forum Posts: 7
Member Since:
May 23, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

I have this installed along with the media vlc player.  I can take a pic from my webcam.  I've read through the instructions several times and checked the settings and also closed and restarted the detector but I just get the message 'failed to start detection' when I click that button. I don't know why it isn't working. There is the box at the bottom of settings that says 'ufoid user token'.  I've left this blank since there is no mention of it in the install guide.  

May 24, 2019
4:21 pm
Avatar
John Greenewald
North Hollywood, California
Admin
Level 10
Forum Posts: 698
Member Since:
March 10, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Did you set the detection area in the settings? Even if you want it the entire screen, draw a box around the entire camera field of view. If memory serves me well, you'll get this error if you do not do this.

Sincerely,

 

John Greenewald, Jr.
The Black Vault
http://www.theblackvault.com

Forum Timezone: America/Los_Angeles
Most Users Ever Online: 376
Currently Online:
Guest(s) 53
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
greeney2: 10395
bionic: 9870
Lashmar: 5289
tigger: 4577
rath: 4297
DIss0n80r: 4162
sandra: 3859
frrostedman: 3815
Wing-Zero: 3279
Tairaa: 2842
Member Stats:
Guest Posters: 2
Members: 25832
Moderators: 0
Admins: 2
Forum Stats:
Groups: 8
Forums: 31
Topics: 9900
Posts: 126560
Newest Members:
Carlton Flores, jaimee, Florah Williams, axcore, landtrack, totalpc, Samant, PitonJoe, ArleenA
Administrators: John Greenewald: 698, blackvault: 1777