New Front Page | General Discussion Topics | Forum

A A A
Avatar
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log In
Register | Lost password?
Advanced Search
Forum Scope




Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
New Front Page
November 3, 2012
7:04 pm
Avatar
blackvault
Admin
Level 10
Forum Posts: 1777
Member Since:
August 26, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

As you can see, the front page of Message Forums has been completely redone. Lot's of new features, and easier navigation.

Let me know what you think!

-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com

November 3, 2012
7:12 pm
Avatar
greeney2
Member
Members
Level 9
Forum Posts: 10396
Member Since:
April 9, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Holy cow, I feel like I just stepped into the cockpit of the space shuttle or something. 😀 So many switches and places to click on. Laugh Very Cool! 😀

November 3, 2012
7:26 pm
Avatar
BloodStone
Member
Members
Level 0
Forum Posts: 1402
Member Since:
April 9, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Just a heads up John for some reason after I read a thread it wont let me go back to Board Index?

I click Board Index , and it just keeps going till it drops the connection ?

Other than that I love it !

BloodStone...

If it were raining hookers, I'd get hit by a fag.

November 3, 2012
8:21 pm
Avatar
blackvault
Admin
Level 10
Forum Posts: 1777
Member Since:
August 26, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

What page are you on when you click on Board Index? I read your post, clicked on board index, and it worked for me. Let me know, and thank you for the heads up!

-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com

November 3, 2012
8:41 pm
Avatar
BloodStone
Member
Members
Level 0
Forum Posts: 1402
Member Since:
April 9, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

doesnt matter what page I'm on . I'll go read a thread in General discussions, then after I'll click board index, and it wont load. I have to go back out and back into the main page first?

BloodStone...

If it were raining hookers, I'd get hit by a fag.

November 3, 2012
8:49 pm
Avatar
blackvault
Admin
Level 10
Forum Posts: 1777
Member Since:
August 26, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

To make sure I am looking at the right area you are clicking on, is it at the top, for example here, reads:

Portal » Board index ‹ Popular Forums ‹ General Discussion Topics

Then you click on Board Index? Or is there another link you may be clicking on?

Try to log completely out, click Delete all board cookies on the bottom right hand of the screen, log back in and let me know if that works.

I click it, and it is ok...

-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com

November 3, 2012
9:46 pm
Avatar
BloodStone
Member
Members
Level 0
Forum Posts: 1402
Member Since:
April 9, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Portal » Board index ‹ Popular Forums ‹ General Discussion Topics

That is correct.I did delete cookies, still happens .

BloodStone...

If it were raining hookers, I'd get hit by a fag.

November 3, 2012
9:52 pm
Avatar
blackvault
Admin
Level 10
Forum Posts: 1777
Member Since:
August 26, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Is there a URL that appears on the top, that causes the error? If so, can you copy and paste it?

-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com

November 5, 2012
6:04 pm
Avatar
En-Lugal
Member
Members
Level 0
Forum Posts: 565
Member Since:
August 27, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I am only able to post here now because I finally got my profile to list threads I'd posted in recently. I bookmarked General discussion but am unsure whether or not I'll be able to get back here once I leave. I cannot navigate to the board index, none of the links work. I sent you an private message, John. I've tried following links to the forum from browsers and all available links from the User CP, the front page, etc. I always get an error from Firefox that states that the redirect is wrong and will not complete.

Image Enlarger

Clearing cookies has not worked. Another strange developement, when I click on the link to this thread in my "Latest Forum Posts" from my profile I get sent to this thread from 2009. :eh:

The modern definition of ‘racist’ is someone who’s winning an argument with a liberal.

November 5, 2012
6:25 pm
Avatar
blackvault
Admin
Level 10
Forum Posts: 1777
Member Since:
August 26, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Ok I made some changes... but since I can't replicate the issue myself, it's hard to figure it out.

Let me know if you are still having the same issue.

Does it happen if you use a different browser?

-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com

Forum Timezone: America/Los_Angeles
Most Users Ever Online: 376
Currently Online:
Guest(s) 36
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
greeney2: 10396
bionic: 9870
Lashmar: 5289
tigger: 4577
rath: 4297
DIss0n80r: 4162
sandra: 3859
frrostedman: 3815
Wing-Zero: 3279
Tairaa: 2842
Member Stats:
Guest Posters: 2
Members: 25785
Moderators: 0
Admins: 2
Forum Stats:
Groups: 8
Forums: 31
Topics: 9875
Posts: 126488
Newest Members:
Freddy Nation, GeneralMalfunction, Black Cover, Deacon, Don Portnoy, John Greenewald, letty shawn, Jacob, Bridge City13, Finn Knetes
Administrators: John Greenewald: 697, blackvault: 1777