The Black Vault Message Forums

Discover the Truth!        

Black Vault Website & Forum Support

not staying logged in on firefox

Need help? Do not know how to do something? Ask here! You may find your issue already addressed, so make sure you read through some of the threads already in existence.

Postby at1with0 » Wed Jul 14, 2010 4:04 pm

I'm currently using IE8 to post this.

Right after logging in from a FF browser, I get logged out every time. I'd prefer to use FF...
"it is easy to grow crazy"
User avatar
at1with0
 
Posts: 9182
Joined: Thu Apr 09, 2009 5:55 pm
Location: the coproduct of the amalgam of all structures

Postby blackvault » Wed Jul 14, 2010 5:43 pm

Sounds like a cookie problem. Have you always had this problem, or just today?

I uninstalled my firefox, because of different problems. I know youve had an account for quite some time, so let me know if this just came up today?
-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com
User avatar
blackvault
 
Posts: 1751
Joined: Wed Aug 26, 2009 4:04 pm
Location: North Hollywood, Ca.

Postby at1with0 » Wed Jul 14, 2010 5:47 pm

Thanks for the quick reply!

This just started happening today.

I have reset my password in case that would help...and I'm currently logged in using IE8. I'll try tweaking cookie settings as well as add ons to see if that helps, too.
"it is easy to grow crazy"
User avatar
at1with0
 
Posts: 9182
Joined: Thu Apr 09, 2009 5:55 pm
Location: the coproduct of the amalgam of all structures

Postby at1with0 » Wed Jul 14, 2010 5:49 pm

Nice!

I cleared all BV cookies in FF, logged in, and now I am posting from FF.

I wonder if anyone else with FF will have that problem I had. Well, if they do, clearing all bv cookies helped me! :mrgreen:
"it is easy to grow crazy"
User avatar
at1with0
 
Posts: 9182
Joined: Thu Apr 09, 2009 5:55 pm
Location: the coproduct of the amalgam of all structures

Postby at1with0 » Wed Jul 14, 2010 5:50 pm

As an aside, I'm wondering why I can't receive or send PM's?

IS that universal or just some users?

I was getting some spam/phishing PM's maybe that's why they're disabled?
"it is easy to grow crazy"
User avatar
at1with0
 
Posts: 9182
Joined: Thu Apr 09, 2009 5:55 pm
Location: the coproduct of the amalgam of all structures

Postby blackvault » Wed Jul 14, 2010 6:27 pm

I installed FireFox to see if it works. Obviously, all is ok now.

So it sounds like the Pm issue is new as well. What's wrong there? What is going on?
-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com
User avatar
blackvault
 
Posts: 1751
Joined: Wed Aug 26, 2009 4:04 pm
Location: North Hollywood, Ca.

Postby blackvault » Wed Jul 14, 2010 6:33 pm

Not sure why, but noticed an error (even though the message sent) when I sent you a PM. I made a change, and looks like its ok now.

Try again and send me a PM and see if you still experience any problems...
-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com
User avatar
blackvault
 
Posts: 1751
Joined: Wed Aug 26, 2009 4:04 pm
Location: North Hollywood, Ca.

Postby at1with0 » Wed Jul 14, 2010 6:40 pm

The email address that I was notified of your PM on (uitius@gmail) has a vacation responder that mimics a bounce.

So maybe the site has decided that it's an invalid email address.

I bet I used one email for the forum and the uitius address for the parent, social networking site.

Here is a screenshot of what I see. I believe there should be a PM button below your posts but there isn't one...




Image
"it is easy to grow crazy"
User avatar
at1with0
 
Posts: 9182
Joined: Thu Apr 09, 2009 5:55 pm
Location: the coproduct of the amalgam of all structures

Postby at1with0 » Wed Jul 14, 2010 6:42 pm

I checked and the radio button option for allowing PM is set to Yes.
"it is easy to grow crazy"
User avatar
at1with0
 
Posts: 9182
Joined: Thu Apr 09, 2009 5:55 pm
Location: the coproduct of the amalgam of all structures

Postby Administrator » Wed Jul 14, 2010 6:55 pm

Actually there won't be a button on the forums anymore to PM.

I PMd you a link to a thread here that the PMs on the board would be discontinued... to save on confusion :)
User avatar
Administrator
 
Posts: 8
Joined: Fri Nov 13, 2009 12:50 am

Next

Return to Black Vault Website & Forum Support

cron
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • Who is online
  • In total there are 0 users online :: 0 registered, 0 hidden and 0 guests (based on users active over the past 10 minutes)
  • Most users ever online was 292 on Mon Apr 23, 2012 3:19 pm
  • Users browsing this forum: No registered users and 0 guests