The Black Vault Message Forums

Discover the Truth!        

General Discussion Topics

New Front Page

The Black Vault Message Forums has a considerable number of niche forums to place your post. If you can not find a home for it, and the topic doesn't fit anywhere else, then post it here.

Postby En-Lugal » Mon Nov 05, 2012 10:42 am

I was able to navigate using Internet Explorer. I'm able to navigate to forum subsections via the Account Home page under "Latest Forum Posts" with Firefox but not the forum index. When I mouse over the forum index link it shows as http://www.theblackvault.com/phpBB3/. No idea what the problem is but Firefox just doesn't like it.

I can also navigate using the 'popular forums" link as well but board index is still a no-go.
The modern definition of ‘racist’ is someone who’s winning an argument with a liberal.
User avatar
En-Lugal
 
Posts: 555
Joined: Mon Aug 27, 2012 10:19 am

Postby blackvault » Mon Nov 05, 2012 10:48 am

Few questions.

Does this URL work? : portal.php

After you try the above, do you have the most recent version of FIrefox? (Help... About.) it should say if you need an upgrade or have the most recent version.
-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com
User avatar
blackvault
 
Posts: 1746
Joined: Wed Aug 26, 2009 4:04 pm
Location: North Hollywood, Ca.

Postby En-Lugal » Mon Nov 05, 2012 10:52 am

Latest version and the link did not work.
The modern definition of ‘racist’ is someone who’s winning an argument with a liberal.
User avatar
En-Lugal
 
Posts: 555
Joined: Mon Aug 27, 2012 10:19 am

Postby blackvault » Mon Nov 05, 2012 11:10 am

Ok, I made some more changes... did this work? I am sorry to keep asking, however, I just can't replicate this issue.

That said, with IE working, this is definitely a browser issue. What I am trying to figure out, is it a browser and computer issue, or are others experiencing this same issue.

If my new changes still don't work, try completely clearing and deleting all temporary internet files and cache. Close down the browser, then restart it, and see what happens.

I appreciate your help in trying to figure this out.
-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com
User avatar
blackvault
 
Posts: 1746
Joined: Wed Aug 26, 2009 4:04 pm
Location: North Hollywood, Ca.

Postby blackvault » Mon Nov 05, 2012 11:20 am

Here is another page, I found, which this whole issue may be caused by a cookie setting.

http://support.mozilla.org/en-US/kb/web ... block-them

This may be causing it as well. Does this help at all?
-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com
User avatar
blackvault
 
Posts: 1746
Joined: Wed Aug 26, 2009 4:04 pm
Location: North Hollywood, Ca.

Postby En-Lugal » Mon Nov 05, 2012 2:55 pm

blackvault wrote:Here is another page, I found, which this whole issue may be caused by a cookie setting.

http://support.mozilla.org/en-US/kb/web ... block-them

This may be causing it as well. Does this help at all?


I tried many settings, even enabling third-party cookies to no avail. Once again, I noticed that trying to come to this thread via a link in my "Latest Forum Posts" via my Account Home took me to this thread in religion and spirituality instead. http://www.theblackvault.com/m/forums/& ... topic=8156 Also the "web address" button isn't working for me anymore apparently.
The modern definition of ‘racist’ is someone who’s winning an argument with a liberal.
User avatar
En-Lugal
 
Posts: 555
Joined: Mon Aug 27, 2012 10:19 am

Postby blackvault » Mon Nov 05, 2012 9:09 pm

Ok, so I see a few of you are having issues on FireFox. So, I disabled the new look, for now. It is still located at:

portal.php

Here is the short of it, for those who were having issues before, can you go to the above link, and tell me if it works, or if you are still getting the redirect error?
-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com
User avatar
blackvault
 
Posts: 1746
Joined: Wed Aug 26, 2009 4:04 pm
Location: North Hollywood, Ca.

Postby Island_Girl » Mon Nov 05, 2012 11:50 pm

It finally works for me now.

I use IE. I commented on facebook
that before it wasn't working now it is.

I'm posting here to see if I can post. :D
User avatar
Island_Girl
 
Posts: 2356
Joined: Thu Apr 09, 2009 11:54 am
Location: New Orleans

Postby blackvault » Tue Nov 06, 2012 12:13 am

Good, glad it works now for you :)
-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com
User avatar
blackvault
 
Posts: 1746
Joined: Wed Aug 26, 2009 4:04 pm
Location: North Hollywood, Ca.

Postby En-Lugal » Tue Nov 06, 2012 1:31 am

blackvault wrote:Ok, so I see a few of you are having issues on FireFox. So, I disabled the new look, for now. It is still located at:

portal.php

Here is the short of it, for those who were having issues before, can you go to the above link, and tell me if it works, or if you are still getting the redirect error?


Clicking on that link still gives the redirect error for me. I navigated to the forum just now, I'm guessing the new look is disabled. The thing is, there were two times were I was able to navigate to the forum just fine. I was logged out when I did manage to make it and attempting to log in would then send me back to the board index. This would result in the redirect error, I tried again a few hours later and same thing.
The modern definition of ‘racist’ is someone who’s winning an argument with a liberal.
User avatar
En-Lugal
 
Posts: 555
Joined: Mon Aug 27, 2012 10:19 am

PreviousNext

Return to General Discussion Topics

  • View new posts
  • View unanswered posts
  • Who is online
  • In total there are 3 users online :: 1 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 10 minutes)
  • Most users ever online was 292 on Mon Apr 23, 2012 3:19 pm
  • Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests