not an active member ?? | Black Vault Website Forum Support | Forum

A A A
Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
not an active member ??
August 10, 2013
10:02 am
Avatar
magnus
Member
Members
Forum Posts: 13
Member Since:
August 10, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

First the forum tells me that I am an "active member", then when I try to chat or PM it says I am not an "active member".

What is going on here??

August 10, 2013
10:57 am
Avatar
magnus
Member
Members
Forum Posts: 13
Member Since:
August 10, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
115148sp_Permalink sp_Print

Also when I am logged in all news items on the main theblackvault.com page are not accessible they have a picture of a lock and say "private". Only if I am not logged in can I then see the news items.

The lock looks like this

Whats up with that?? ❓

August 10, 2013
4:26 pm
Avatar
blackvault
Admin
Forum Posts: 1777
Member Since:
August 26, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
115149sp_Permalink sp_Print

Hello magnus,

It appears you never approved your account by clicking on the link that was emailed to you. I went ahead and did that for you manually. Please let me know if you have any more issues.

-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com

August 10, 2013
5:26 pm
Avatar
magnus
Member
Members
Forum Posts: 13
Member Since:
August 10, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
115150sp_Permalink sp_Print

I did not get the activation email, I tried "resend activation" and I still did not get it, I tried "forgot password" link and I got that email tho.
It appears this forum has trouble with firefox, I am using FF20.

Thanks so much for manually activating me.

August 10, 2013
5:55 pm
Avatar
blackvault
Admin
Forum Posts: 1777
Member Since:
August 26, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
115151sp_Permalink sp_Print

The site should work for you now. Sometimes, activation emails are sent to a spam/junk folder.

In regards to FireFox not working... can you tell me what issue you might be having?

-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com

August 10, 2013
6:43 pm
Avatar
magnus
Member
Members
Forum Posts: 13
Member Since:
August 10, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
115152sp_Permalink sp_Print

Hi John

Everything looks like its working now, tho pretty slow at times.

I guess its more of a slowness issue than a FF issue.
Like when I sent you that PM, "compose" took a long time to load then when I hit "send" nothing happened, so I reloaded it and when out and did some painting, when I came back in it worked ok.

I mite be able to find out some info to help you.
You mind telling me the name of your web host that this site is on?

thanks

August 10, 2013
7:19 pm
Avatar
magnus
Member
Members
Forum Posts: 13
Member Since:
August 10, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
115153sp_Permalink sp_Print

Here is a ping and trace route of 206.225.82.65 FYI

-------------------------
Ping test at : 8/10/2013 10:10:13 AM - 8/10/2013 10:10:40 AM
Result:

Sent: 10
Received: 0
Lost: 10
Loss Rate: 100.00 %
Min Time: 0 ms
Max Time: 0 ms
Avg Time: 0 ms
Avg TTL: 0
--------------------------------
Trace route

(1) Tracing route to hsprings01cpe.65.82.255.206.ark.cablelynx.com [206.255.82.65]
over a maximum of 30 hops:

1 281 ms 263 ms 199 ms 207.194.37.251
2 389 ms 208 ms 216 ms 207.194.79.250
3 215 ms 232 ms 214 ms NWMRBC01DR01.bb.telus.com [154.11.12.157]
4 205 ms 208 ms 199 ms nwmrbc01gr01.bb.telus.com [154.11.4.66]
5 213 ms 214 ms 201 ms 204.225.243.18
6 215 ms 232 ms 216 ms sea-b1-link.telia.net [213.248.91.169]
7 231 ms 232 ms 230 ms level3-ic-151366-sea-b1.c.telia.net [80.239.128.198]
8 291 ms 296 ms 279 ms ae-32-52.ebr2.Seattle1.Level3.net [4.69.147.182]
9 262 ms 255 ms 281 ms ae-2-2.ebr2.Denver1.Level3.net [4.69.132.54]
10 256 ms 263 ms 263 ms ae-1-100.ebr1.Denver1.Level3.net [4.69.151.181]
11 469 ms 255 ms 263 ms ae-2-2.ebr2.Dallas1.Level3.net [4.69.132.106]
12 293 ms 288 ms 271 ms ae-82-82.csw3.Dallas1.Level3.net [4.69.151.153]
13 278 ms 279 ms 281 ms ae-3-80.edge10.Dallas1.Level3.net [4.69.145.146]
14 280 ms 273 ms 286 ms WEHCO-VIDEO.edge10.Dallas1.Level3.net [4.28.44.10]
15 285 ms 273 ms 279 ms 206.255.240.133
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * *

August 10, 2013
7:22 pm
Avatar
blackvault
Admin
Forum Posts: 1777
Member Since:
August 26, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
115154sp_Permalink sp_Print

The site is definitely up, and has stayed up. You may be timing out due to the heavy traffic, but all is operational.

The server load that comes with an appearance on Coast to Coast AM is quite heavy 🙂 So, I am pretty happy with how the server performed. The traffic was pretty incredible and actually still is.

-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com

August 10, 2013
7:24 pm
Avatar
blackvault
Admin
Forum Posts: 1777
Member Since:
August 26, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
115155sp_Permalink sp_Print

To add to that, I have a full dedicated server. The traffic peaked and stayed steady at pushing out 10 megabits a second solid, and was RECEIVING 1.5 megabits (a full T-1 line) of JUST incoming traffic. So, to push and pull 12+ megabits a second, is a heavy load!

I appreciate the offer of help, but I guarantee, the slowness is only temporary as the onslaught of traffic dies down and gets back to a steady (but lower) amount.

-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com

August 10, 2013
7:29 pm
Avatar
magnus
Member
Members
Forum Posts: 13
Member Since:
August 10, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
115156sp_Permalink sp_Print

Yes your C2CAM stint maybe making heavy traffic, which is good for you. :thumbup:
I did some research and found that codero is a good full dedicated server.

No permission to create posts
Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: 288

Currently Online:
27 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

greeney2: 10129

bionic: 9870

at1with0: 9243

Lashmar: 5289

tigger: 4576

rath: 4297

DIss0n80r: 4161

sandra: 3858

frrostedman: 3815

Wing-Zero: 3278

Member Stats:

Guest Posters: 2

Members: 23129

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 32

Topics: 8345

Posts: 121184

Newest Members:

Cdog73, Waclawik70, christina whittaker, Elijah, Monique, michael, L, Valsamos Scarlatos, BeautyEarthComing, Depa72

Administrators: John Greenewald: 435, blackvault: 1777