New Problem: Page loads incomplete | Black Vault Website Forum Support | Forum

A A A
Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
New Problem: Page loads incomplete
July 18, 2010
5:01 am
Avatar
frrostedman
Member
Members
Forum Posts: 3815
Member Since:
September 4, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

I've noticed over the past couple days when I enter a thread, there's about a 50% probability that the page will load the first few posts, but not extend all the way to the bottom.

Also, if I reload the page in an attempt to refresh and have it load properly, I get kicked out into the main forum index.

It's as if we have 2 separate pieces of software controlling the forums. The old, and then the new. The page loads and then after a very noticable hesitation, all the messages in the thread try to load.

I sense that the 2 programs running at the same time, are fighting each other for control.

Every one who is seriously involved in the pursuit of science becomes convinced that a spirit is manifest in the laws of the Universe-a spirit vastly superior to that of man. - Albert Einstein

July 18, 2010
5:30 am
Avatar
blackvault
Admin
Forum Posts: 1776
Member Since:
August 26, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Can you tell me what browser you are using?

I have been updating some software, so there have been some intermittent issues - but a 50% probability is a bit high.

Let me know what browser you are using...

John

-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com

July 18, 2010
5:53 am
Avatar
frrostedman
Member
Members
Forum Posts: 3815
Member Since:
September 4, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

I'm using IE 8.

I have "compatibility view" turned on, because otherwise I have that problem I mentioned a long time ago where when I quote a message in a thread, my cursor won't stay put while I'm typing.

Every one who is seriously involved in the pursuit of science becomes convinced that a spirit is manifest in the laws of the Universe-a spirit vastly superior to that of man. - Albert Einstein

July 18, 2010
8:11 am
Avatar
blackvault
Admin
Forum Posts: 1776
Member Since:
August 26, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Sometimes, I've noticed this problem, but is usually caused when a pge is slow to load. Intermittent slow connections, or whatever, so the page is still loading, just appears to be broken.

A quick technical explanation is that the window resizes itself once it calculates how large the page is. The forum really is a software window INSIDE a software window. Not 100% ideal, but a neccessity the way the site is built. It's complex 🙂

How many other people experience this frequently? Again, its very rare, and I use the same browser version. I've also noticed it if you sometimes click on a link before the page loads. I am still trying to see if that is the culprit or not.... but again, 50% is too frequent.

A hint to reload in the future. Instead of pressing reload or CTRL-R, which will reload the index page, right click inside the thread, or forum index or wherever you are inside the message board (not right clicking on a link) and then click reload/refresh. That will only reload the message forum window, and essentially resize the window if needed.

-----
John Greenewald, Jr.
The Black Vault Website Owner / Operator
http://www.theblackvault.com

July 20, 2010
3:22 am
Avatar
frrostedman
Member
Members
Forum Posts: 3815
Member Since:
September 4, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

good suggestion until something that just happens, happened. so little of the forum index page loaded, that all I got was the top of the page and no links to click. 🙁

Every one who is seriously involved in the pursuit of science becomes convinced that a spirit is manifest in the laws of the Universe-a spirit vastly superior to that of man. - Albert Einstein

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: 288

Currently Online:
46 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

greeney2: 10236

bionic: 9870

at1with0: 9243

Lashmar: 5289

tigger: 4576

rath: 4297

DIss0n80r: 4161

sandra: 3858

frrostedman: 3815

Wing-Zero: 3278

Member Stats:

Guest Posters: 2

Members: 24088

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 8

Forums: 31

Topics: 8720

Posts: 123452

Newest Members:

hong wei, Lana, JOE SLIGHT, Harley Munjo, Mann Spencer, Dreckz de Majid, Boadicea, hoangnganvy1993, D S, PDonnelly

Administrators: John Greenewald: 579, blackvault: 1776